Welkom op de homepage

van VLS TEN EDE !

 

Onze school

Oudercomité

Oudercomite

Beste ouders,

Ben je graag wat nauwer betrokken bij het hele schoolgebeuren van je kind(eren)? Dan kan je je engageren voor het oudercomité Wetteren Ten Ede! Ons oudercomité (OC) is vooral een enthousiaste groep ouders die zich graag inzet voor kinderen, de school (kleuter en lager) en ouders. We doen dit door in dialoog te gaan met het schoolteam en koppelen zaken van en naar kinderen en hun ouders terug voor een optimale school- en leerbeleving. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens een aantal OC vergaderingen samen met een representatie van het schoolteam (Joke De Winne, Elke Verstraete,  leerkrachten).

We organiseren ook verschillende activiteiten doorheen het jaar, zodat we met de opbrengsten de kleuter- en lagere school financieel kunnen ondersteunen bij o.a. de aankoop van extra speel- en lesmateriaal, de opfrissing van de klaslokalen of speelplaats, het busvervoer voor openluchtklassen, de komst van Sinterklaas, … Daarnaast zorgt het oudercomité ook voor logistieke ondersteuning bij activiteiten die uitgaan van de school.

Interesse om erbij te horen? Ben je een handige Harry of Harriette? Een organisatorische, administratieve, of creatieve duizendpoot? Wil je graag meedenken rond het beleid van de school en je suggesties en opmerkingen delen? Of heb je gewoon zin om waar mogelijk onze groep te ondersteunen? Alle inzet is welkom om onze werking ten voordele van de kinderen en de scholen verder te zetten. We proberen de rollen en taken zodanig te verdelen dat de werking efficiënt en voor iedereen haalbaar is.

Overtuigd? Stuur ons je naam en contactgegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan neemt iemand van het OC heel graag contact met je op voor een kennismaking!